Sırçalı Şehit İdris Öztürk İmam Hatip Ortaokulu

Telefon : 0354 665 8048///////05418974656/////05457857803
WEB https://sircalisehitidrisozturkiho.meb.k12.tr
Adres : SIRÇALI BELDESİ MEVLANA MAH. ŞEHİT İDRİS ÖZTÜRK CAD. NO 42 BOĞAZLIYAN / YOZGAT
VİZYON : Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.
MİSYON : İlköğretim Programını, çevresel şartları, bilimsel-teknolojik gelişmeleri dikkate alarak etkili ve verimli bir biçimde uygulamak, kanunlara ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, kültürel ve ahlaki değerlerini bilen ve koruyan, insan hak ve hürriyetlerini bilen ve savunan bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1970